Soluția corectă pentru
orice tip de eveniment

Indiferent de tipul cursei pe care o organizați noi avem soluția corectă.
Dacă este vorba de un triatlon cu 3 puncte de cronometrare putem oferi soluții cu cip activ sau soluții combinate, cu cip activ și tag de unică folosință pentru turele intermediare la alergare sau ciclism.

Pentru cursele de șosea utilizăm sistemele cu cip activ, care sunt aproape insesizabile la linia de sosire iar cip-urile permit o rată a citirilor impecabilă.

La concursurile cu un număr mare de participanți utilizăm sistemele cu cip-uri de unică folosință care permit o rată a citirilor incredibilă (300 de citiri pe secundă)

Rezultate corecte
de fiecare dată

În fiecare an majoritatea organizatorilor din Romania aleg serviciile noastre pentru că am demonstrat în timp că indiferent de mărimea cursei, 200 sau peste 1.000 de participanți, organizatorul se poate baza pe noi pentru a avea rezultate corecte la finalul concursului.

Rata de citire este de 99.9%, erorile fiind de cele mai multe ori datorate erorilor umane (cip atașat incorect).

Announcer screen,
rezultate live

Announcer screen, rezultate live pe website-ul organizatorului. Punem la dispoziția organizatorului toate informațiile în timp real. Imediat după sosirea concurentului sunt transmise date referitoare la timpul obținut, poziția în clasamentul general și în categoria de vârstă.

La cerere putem implementa o pagină HTML pe site-ul organizatorului și rezultatele vor fi actualizate live (este necesară o conexiune internet la sosire).

SMS sau Email
pentru fiecare participant

SMS cu rezultatul obținut la câteva secunde după sosirea participantului, pe telefonul acestuia, sau email la finalul cursei.

Soluții solide și complexe care pot fi adaptate oricărei cerințe a organizatorului.