Ce este cronometrajul electronic?
Cronometrajul electronic are la baza mai multe tehnologii, toate avand ca scop obtinerea informatiilor legate de rezultatul unui sportiv în cel mai scurt timp.
Sportivii poartă un cip electronic la gleznă sau un tag aplicat pe numărul de concurs. Cu ajutorul cip-ului sau a tag-ului firma de cronometraj poate transmite in timp real rezultatul sportivului atunci când acesta trece peste covorul de la finish sau de la punctul intermediar.

Care sunt avantajele cronometrajului electronic?
Sunt foarte multe avantaje, dovedite în cursele din întreaga lume. Enumerăm doar câteva dintre ele:
Acuratețe: Erorile umane sunt eliminate. O firmă de cronometraj experimentată nu face greșeli majore care să poată influența rezultatul final.
Eliminarea cronometrajului manual: Nu mai sunt necesari voluntari la linia de sosire, care să noteze concurenții, să adune numere, să ordoneze concurenții pentru a fi citită ordinea de sosire, etc
Viteza furnizării rezultatelor: rezultatele transmise de o companie experimentată sunt rapide, de cele mai multe ori live la fața locului.

Multă lume vă recomandă ca fiind cei mai buni în acest domeniu, este adevărat?
Ne place să credem acest lucru dar la final clienții noștrii sunt cei care au ultimul cuvânt. Puteți încerca alte companii de cronometraj, care cu siguranță vă vor furniza la un moment dat rezultatele. Dacă doriți o cursă fără probleme, cu rezultate live pentru crainicul dumneavoastră, cu rezultate intermediare oricând în timpul evenimentului și cu rezultate finale la 5 minute după sosirea ultimului concurent atunci noi suntem compania pe care ar fi bine să o alegeți.

Cât va costa cronometrarea cursei noastre?
Foarte probabil mai puțin decât vă gândiți. Ne mândrim că putem oferi cele mai bune servicii de pe piață la prețuri excelente.
În mod normal oferim un preț/sportiv cronometrat. În cazul în care se dorește putem face și o ofertă de preț/eveniment, dacă considerați că vă ajută mai mult la stabilirea bugetului. Ne puteți contacta și suntem siguri că o să găsim cea mai bună variantă pentru ambele părți.

Trebuie să asigurăm și noi voluntari pentru cronometrare?
Nu. Ne ocupăm de toate activitățile legate de cronometrarea propriu zisă, de la instalarea sistemelor până la tipărirea rezultatelor.
Avem nevoie de 2 voluntari doar în cazul utilizării sistemelor cu cip-uri returnabile, pentru recuperarea cip-urilor la linia de finish.

Vom avea rezultatele la fața locului, după cursă?
Bineînțeles! Dacă ați participat la un eveniment cronometrat de noi, în calitate de concurent sau spectator, atunci probabil știți că suntem renumiți pentru modul profesionist în care lucrăm.
Rezultatele sunt furnizate live pentru un crainic, listele cu clasamente intermediare sunt actualizate la orice oră (la solicitarea organizatorului). Sportivii nu trebuie să aștepte foarte mult după momentul în care au sosit până când își găsesc numele și timpul afișate pe lista de rezultate.

Ce tipuri de cip-uri utilizați?
Dispunem de 4 sisteme de cronometraj, cu cip-uri returnabile și cip-uri de unică folosință.
Ambele tipuri de sisteme sunt echipamente de ultimă generație. În funcție de evenimentul dumneavoastră o să transmitem oferta cu sistemul care se apropie cel mai mult de necesitățile pe care le aveți.

A… mai am o întrebare.
Nici o problemă, ne puteți contacta telefonic sau prin email. Ne va face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.